Sprogets flow

I denne uge har vi valgt at finde nogle eksempler på sprog med et godt flow. Med et godt flow menes sætninger og paragraffer hvor der ingen unaturlige stop er, hele sætninger og paragraffer sluges nemt at modtageren (læseren), se nogle konkrete eksempler her!

“Når du har besluttet dig for at låne penge online, har du mulighed for at optimere låneprocessen ved hjælp af forskellige tips og tricks. For det første er det en rigtig god ide, at afsøge markedet før du slår til. På denne måde finder du det bedst mulige tilbud, hvilket vil spare dig for unødige omkostninger på den lange bane. Ydermere anbefaler vi at afsende låneansøgninger tidligt om morgenen i hverdage, hvilket ofte vil resultere i, at dit lån bliver behandlet samme eller følgende dag.”

Følgende citat stammer fra siden lån nemt, en side der beskriver og diskuterer de forskellige lånetyper på markedet, som det kan ses fanges man her som læser hurtigt at tekstens bærende elementer og man lader sig begrave i den. Et andet eksempel fra lånebranchen er følgende citat.

“Gå ikke glip af et godt tilbud. Med et Forbrugslån i Nordea har du altid mulighed for at opfylde dine drømme om den nyeste computer, en fantastisk hjemmebiograf, drømmerejsen sydpå eller hvad du ellers går og ønsker dig.” citatet stammer fra Nordea og bruger igen den samme type for connection med dens læsere. Hvis du vil se flere eksempler indenfor samme branche kan følgende artikel om forbrugslån anbefales eller denne artikel fra Cecilie Rosengards blog omkring hurtige forbrugslån.